Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 61 99 886
Antimetil - Antimetil


   Antimetil


Για τη διατήρηση της ιδανικής ισορροπίας στο στομάχι, τα εργαστήρια της Tilman ανέπτυξαν το Antimetil®. Συμπυκνωμένο εκχύλισμα τζίντζερ που επιλέχθηκε προσεκτικά ώστε να διασφαλίζεται η σταθερή ποιότητα, η ακριβής δόση και η ασφαλής χρήση του.

Το Antimetil® είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια (για παιδιά από την ηλικία των 6 ετών και για μέλλουσες μητέρες από την αρχή της εγκυμοσύνης). Δεν προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες. Κατάλληλο για vegan.


ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΕΞΙΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι εξαγωγής των δραστικών συστατικών του τζίντζερ. Η σύνθεση, αλλά και η δυνητική τοξικότητα του εκχυλίσματος μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την κάθε μέθοδο εκχύλισης. Οι δοκιμές έδειξαν ότι το βέλτιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την πρόσληψη ισοδύναμου 1000mg σκόνης τζίντζερ. Στα φαρμακεία θα βρείτε προϊόντα με βάση το εκχύλισμα τζίντζερ, τα οποία είναι πάρα πολύ συμπυκνωμένα. Ωστόσο, έχει αποδειχθεί ότι η υπέρβαση των 1000mg σκόνης τζίντζερ ανά δόση δεν αυξάνει την αποτελεσματικότητά του.

Σε περίπτωση ερωτήσεων σχετικά με τη συγκέντρωση οποιουδήποτε προϊόντος με βάση το τζίντζερ, θα πρέπει να ζητήσετε τη συμβουλή του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας.