Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 61 99 886
Ταξίδια - Antimetil


  ΤΑΞΙΔΙΑ

    στο αυτοκίνητο, το αεροπλάνο, το πλοίο…

ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ;
Ωχρότητα, πεπτικά προβλήματα, εφίδρωση, ζάλη, είναι πράγματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών. Με αυτοκίνητο, τρένο ή αεροπλάνο ή ακόμα και με πλοίο, η πεπτική δυσφορία είναι πολύ συχνή, ιδιαίτερα στα παιδιά. Αλλά ποιες είναι οι αιτίες; Και τι μυστικό κρατά το τζίντζερ ως θεραπεία;

ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ

Για να ισορροπήσουμε, το σώμα μας βασίζεται σε διαφορετικά ερεθίσματα, για παράδειγμα, από τα μάτια (οπτική αντίληψη σε σχέση με τον ορίζοντα) και από το εσωτερικό αυτί (αντίληψη της ισορροπίας). Ο εγκέφαλος συγκρίνει και αναλύει αυτά τα σήματα προκειμένου να τοποθετήσει το σώμα σωστά στον χώρο. Όταν ταξιδεύουμε, αυτά τα σήματα μπορεί μερικές φορές να φαίνονται μπερδεμένα και αντιφατικά: τα μάτια μας βλέπουν ότι κινούμαστε, αλλά το σώμα μας μένει ακίνητο. Έτσι, δεν μπορούμε να διακρίνουμε ποιο ερέθισμα είναι το σωστό και αυτό κάνει το στομάχι μας να αντιδρά, προκαλώντας πεπτικά προβλήματα.

Άλλοι παράγοντες, όπως το άγχος, ορισμένες μυρωδιές, οι περιορισμένοι χώροι, οι δυνατοί θόρυβοι και η ζέστη μπορεί να εντείνουν τα προβλήματα του στομάχου.

Η αποτελεσματικότητα του τζίντζερ και η ασφάλειά του κατά τη χρήση για την αντιμετώπιση της πεπτικής δυσφορίας αναγνωρίζονται από τον ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).

Πολλές δοκιμές έχουν δείξει ότι το τζίντζερ είναι ασφαλές τόσο για τη μητέρα όσο και για το έμβρυο. Το τζίντζερ μπορεί να λαμβάνεται από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΝΗΛΙΑ

Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του τζίντζερ έχουν επιβεβαιωθεί από πολλές μελέτες. Η αποτελεσματικότητά του έχει επίσης αναγνωριστεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA). Συγκριτικές δοκιμές έχουν δείξει ακόμη και ότι το τζίντζερ είναι εξίσου αποτελεσματικό με τις φαρμακευτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σήμερα για να διατηρήσουν μια υγιή πέψη. Επιπλέον, σε αντίθεση με τις φαρμακευτικές ουσίες, το τζίντζερ δεν προκαλεί υπνηλία ή ανεπιθύμητες ενέργειες.

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι; Με αυτοκίνητο ή τρένο; Με πλοίο ή αεροπλάνο; Θυμηθείτε το Antimetil® και διατηρήστε το στομάχι σας ελαφρύ. Θα σας βοηθήσει επίσης να διατηρήσετε το στομάχι ελαφρύ κατά τη διάρκεια των καθημερινών σας μετακινήσεων.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

flip_image4-travelflip_image5-travel
flip_image6-travelflip_image7-travel
flip_image8-travelflip_image9-travel
flip_image10-travelflip_image11-travel
flip_image12-travelflip_image13-travel
flip_image14-travelflip_image15-travel
flip_image16-travelflip_image17-travel
flip_image18-travelflip_image19-travel
ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΤΙ;

Εκτός από τα ρούχα σας, πρέπει να θυμηθείτε ένα σωρό μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να βάλετε στις αποσκευές πριν ξεκινήσετε για τις διακοπές σας.

Για να σας βοηθήσουμε ετοιμάσαμε την πλήρη λίστα για τις αποσκευές σας.